dijous, 22 de maig del 2014

FESTA D'AGRUPAMENT

Nois i noies, com ja sabreu aquest cap de setmana (24-25) hi ha la festa d'agrupament i ens anem tots un cap de setmana fora! No us volem explicar gaires coses, així que només direm lo basic!

-Quedem DISSABTE A LES 10H a PLAÇA ESPANYA, al costat de l'estació de les Franqueses. Es demana extremada puntualitat!!!! I si no podeu venir que aviseu!
-Necessiteu calçat comode (importantissim) caminarem una estoneta i es millor que aneu preperats!
-Diumenge a les 11.30-12 hauran de vindre els vostres pares i mares que farem un dinar compartit. En aquest dinar farem un concurs de tapes, per si volen participar, aquesta es l'informació necessaria:
-El concurs de tapes no disposarem de fogons ni res, per tant s'ha de portar tot preparat, és a dir: si decideixen portar algú amb ou, per ex. truita, l'han de portar feta de casa!
-Allà només donarem el temps de muntatge! jeje
-Hi hauran dos categories "El més bo" i " El més original", amb tres premis cada un.
-També es valorarà la participació de tota la família.
De la llista de 9 ingredients que donem n'han de posar 3, per exemple: carn, ceba i formatge i després poden afegir els que ells vulguin.
   -Ou
   -Carn
   -Pa
   -Tonyina
   -Enciam
   -Tomàquet
   -Embotits
   -Formatge
   -Ceba
-Els apats necessaris que heu de portar per aquest cap de setmana es l'esmorçar de dissabte i de diumenge!
-Per arribar al camp la informació que ens han pogut donar es aquesta:
Cotxe particular:  Des del punt d’origen prenem l'autopista AP-7 hi arribem fins a Cardedeu, a la sortida sortida 12. Allí prenem la pista forestal cap a Sant Hilari. Passada l’ermita seguim les indicacions de l’ esquema que trobareu al final de la fitxa.






















-Diumenge recollim a les 16h. Entre tots serà un moment! També us volíem comentar que els caps no tindrem com tornar i si els pares ens fan un lloc ho agrairem molt!!

Bé! això es tot, les activitats que farem i tot ja us ho trobareu allà, realment ens ho passarem molt bé i valdrà molt la pena així que esperem que vingueu tots! Fins dissabte guapos i guapes!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada